Ting at lave på din ferie til Amsterdam

Den maleriske by Amsterdam er en af de populære feriedestinationer. Det har spændende fortid, levende kultur og ekstravagant mad, der tiltrækker mange rejsende hvert år.
Ferie til Amsterdam – Bedste ting at lave på en ferie

Amsterdam – Til cykeloplevelse

Med over 881.000 cykler er Amsterdam en af de cykelvenlige byer i verden. Cykelruterne fører dig til de største attraktioner. At leje en cykel for at udforske byen ville være en perfekt måde at dække de bedste steder på. Cykling på en ferie til Amsterdam er sikkert, og helt sikkert vil du nyde turen i byen.

Vandre gennem Jordaan-kvarteret

Amsterdams mest fascinerende gader, hvor du kan træde tilbage til fortiden. De smalle gader er maleriske med kunstgallerier, antikvitetsbutikker, barer og restauranter. Labyrintbaner huser masser af butikker, de er meget populære for shoppingoplevelse. Du kan købe nogle værdifulde souvenirs i butikken.

Museumplein – The Cultural Hub

Kvarteret Museumplein er hjemsted for mange kulturcentre i byen. Der er masser af kulturcentre, der omfatter Van Gogh Museum, Stedelijk Museum of Modern Art og Van Gogh Museum. Hele omgivelserne er spektakulære med fuld af aktiviteter.

Shopping i Amsterdam

Uanset om det er små butikker eller store indkøbscentre, du leder efter, har Amsterdam det hele. Du kan købe et bredt udvalg af genstande i Amsterdam lige fra modeartikler, kosmetik, tøj, husholdningsartikler, elektroniske genstande, madvarer, forskellige typer urtolier, CBD (vide mere om det her) osv.

Amsterdam vindmøller

Amsterdam-besøget er bare ikke komplet uden at besøge de storslåede vindmøller, der ligger i hjertet af byen. Der er i alt otte vindmøller i centrum af byen. Webstedet er meget romantisk og oplevelsen himmelsk. Amsterdam vindmøller er unikke, de betragtes som ikoniske i byens landskab. Det er det must-besøg destination på en ferie.

Comments |0|

Category: Aktiviteter | Alicante