Valg af en hækplante til dit sommerhus

Som med alt andet vælges den rigtige hækbusk til personlig præference og den type look, du prøver at få i din have. Den slags busk, du køber, afhænger også af nogle andre faktorer, såsom hvor meget sol dit plantningsareal får, hvilken jordtype du har, og hvor meget tid du vil bruge på at pleje din nye plante.

Det sidste punkt er vigtigt, når det kommer til at vælge en hækbusk. Mens nogle kræver lidt eller ingen vedligeholdelse, er der andre typer, der kræver lang tid at beskære og tage sig af. Uden ordentlig vedligeholdelse vokser de ude af kontrol og kan få din have til ikke at se så god ud. Hvis du ikke vil bruge meget tid på at pleje din nye busk, så overvej at få en forsythia eller liguster. På den anden side, hvis du kan lide at trimme og skulpturere din nye hækbusk og har tid til det, har du mange flere muligheder at vælge imellem på Haekplanter Heijnen.

Den næste ting, du skal overveje, før du får en ny hækbusk, er hvor meget sol det område, hvor du vil plante det, får. Kontroller omhyggeligt mængden af ​​sol, som enhver plante, du ønsker at købe, kræver, og sørg for, at den passer til lysmængden. Jo mere sol du planter, får det større udvalg af hækbuske, du bliver nødt til at vælge imellem.

Tredje på listen over ting at overveje er, hvilken type jordforhold du har i din have. Forskellige buske som forskellige typer jord, så det lønner sig at kontrollere kravene til den busk, du ser på, før du, men det. Hvis du ikke gør det, og du får en hækbusk, der ikke kan lide snavs i din have, kan du ende med en død plante. Det er meget lettere at finde en hæk, der vokser godt i den jord, du har i øjeblikket.

En anden ting at tænke over er, hvad du ønsker hæk til. Skal det bruges som et privatlivshegn eller en barriere, eller vil du bare have det dekorative udseende af en hækbusk? Hvis du vil have en privatlivsskærm, skal du sørge for at få en hæk, der bliver høj nok til det, du vil have den til at gøre. Det vil ikke gøre meget godt, hvis det kun bliver til fødder højt, og enhver kan hoppe over det.

Naturligvis er det vigtigste punkt, når det kommer til at købe en hækbusk, hvad kan du lide. Efterhånden som du indsnævrer listen, skal du begynde at spørge dig selv, hvilke der appellerer mest til dig.

Comments |0|

Category: Aktiviteter | Alicante