Skip to content

Yumemiru - Reise- og destinasjons blogg

Reise- og destinasjons blogg

Bern Attraksjoner og ting å gjøre i byen

Bern er en utrolig vakker og mangfoldig by og hovedstad i Sveits.

Utenfor sentrum har Bern mye mer å tilby. Et av de mest fascinerende og unike av Berns mange museer og kunstgallerier er Zentrum Paul Klee, et museum dedikert til de interessante verkene til en kunstner, Paul Klee. Senteret ble designet av den italienske arkitekten Renzo Piano og har form av en serie på 3 bølger som smelter sammen i landskapet. Andre notatmuseer i byen inkluderer det sveitsiske alpemuseet og Bern historiske museum.

For å få en følelse av byen som helhet, kjør opp Gurten Hill, en høyde rett utenfor byen med en park og flott utsikt på begge sider – Bern på den ene og Berns-Alpene på den andre. Det er også en park som lokalbefolkningen besøkes som et sted å piknik, grille og spille sport.

Bern ligger i nærheten av mange innsjøer, og noen andre vakre sveitsiske byer. En av disse er Interlaken, et vakkert sted klemt mellom to innsjøer og Oberland-Alpene. Det imponerende Jungfrau-fjellet stiger over byen, og mange fjellbaner starter i Interlaken, inkludert Jungfraujoch. Vandringer langs bredden av innsjøen Thun og Brienz er en flott måte å se skjønnheten i området, og mange opplevelsessport tilbys: paragliding, rafting, bungy jumping og mer. Sommeridretter inkluderer svømming og seiling, og det er snøsport om vinteren.

Bern kan være en fryd for shoppingelskere, i tillegg til at byen har en rekke kjøpesentre spekket med mote, parfyme, luksus, cheez-butikker. Du kan få en rekke varer som klær, sko, klokker, oljer – Les mer om oljer her, urter, chocklates.

Den botaniske hagen er et must å se for alle besøkende i denne fine byen. Den har mange eksempler på planter som inkluderer medisin-, fiber-, tropiske, skogs-, vann- og alpine planter. Den enorme hagen representerer mange planter, inkludert drivhus og utearealer.

Berne har mange arkitektoniske strukturer som ikke bør gå glipp av, inkludert et antall bygninger som dateres til middelalderen, mens du reiser til Sveits. Hager, fontener.

No comments yet.

Leave a Reply

SidebarComments (0)