Skip to content

Yumemiru - Reise- og destinasjons blogg

Reise- og destinasjons blogg

Alicante – Guide Spania leie

Alicante er den viktigste byen i provinsen Alicante i den spanske kysten av Middelhavet. Området rundt Alicante kalles Costa Blanca. Alicante er foretrukket av reisende ( Bravofly.se ) for sin kultur, uteliv og hvite sandpalmestrender.

Alicante har kilometer med strender. Lengste, den største stranden “Playa de San Juan” er 7 kilometer lang. Starter fra sør “El Saladar Beach” er mest kjent av bare lokalbefolkningen og derfor sin den roligste. “Postiguet Beach” er stranden i sentrum av byen. Flott strand hvis du ikke har noe imot publikum.

Byen har over 300 000 innbyggere og er en av de raskest voksende samfunn i Europa. Det har vært befolkningen i området i tusenvis av år som du vil legge merke til fra sin rike kultur og gamle bygninger i gamlebyen, for eksempel byen slottet “Castillo de Santa Barbara” som sitter på en høyde nær sentrum.

Offisielle språkene som snakkes er spansk og Valencia. De fleste av lokalbefolkningen og nesten alle reiselivsrelaterte personer snakker engelsk og / eller tysk, så du vil sannsynligvis ikke ha problemer med å kommunisere.

Uteliv i sentrum tilbyr restauranter, barer, klubber, puber, tavernaer og så videre .. I løpet av sommeren nattelivet vil være sentrert på den største stranden, 7 kilometer lange “Playa de San Juan”.

Den billigste måten å komme seg rundt Alicante er med offentlig transport. Korte avstander er enkelt å reise med buss eller trikk. Alicante flyplass er nær byen og har gode bussforbindelser. Hvis du ønsker å reise til andre byer i regionen eller bare ønsker å cruise rundt i byen bør du vurdere å leie en bil.

No comments yet.

Leave a Reply

SidebarComments (0)