Skip to content

Yumemiru - Reise- og destinasjons blogg

Reise- og destinasjons blogg

Bryllupsreise ferie til Hellas

Bare gift og leter etter romantiske ferie i Hellas? Hellas er et ideelt reisemål for bryllupsreisende. Varme hav, blå himmel, sol og en rekke romantiske øyer å utforske sammen. Den gode nyheten er at det er bryllupsreise pakker for enhver lommebok fra en luksus gresk villa til et budsjett strandferie.

Mange hoteller tilbyr en bryllupsreise pakke som kan inkludere spa-behandlinger, bilutleie, middag med levende lys, en utfyllende flaske champagne og blomster i soverommet. Hva mer incitament trenger du å? Den beste tiden å gå for en gresk bryllupsreise er vanligvis på slutten av sommeren eller tidlig høst. Dette vil tillate deg å slippe unna den voldsomme middelhavssolen.

Den mest populære reisemål for nygifte er den romantiske øya Santorini. Dette vulkansk øy, med sine koblinger til den sagnomsuste Atlantis, er både mystisk og uimotståelig. Den har ganske kirker med blå kupler (mer enn 250 av dem, faktisk), hvitkalkede hus, vennlig lokalbefolkning og solnedganger til å dø for. Rhodos har å være øya med flest bryllupsreise skianlegg og noen av de beste og reneste strendene i Hellas.

Prøv stranden i Kallithea med sine varme medisinske kilder og vill, steinete knauser. Dette er det ideelle stedet å komme vekk fra det hele. Afandou beach er stedet å slappe av med din elsker med sin lange sandstrand og mange turistfasiliteter. Hvis late deg på en strand ikke er din greie, det er mye å se og utforske sammen. Bruk litt tid på akvariet og vannpark, og hvis tiden tillater besøke Akropolis på Lindos som er like fascinerende. Sørg for å ta din ektefelle til den romantiske Sommerfugldalen, med sin kjølige kjører bekker og lunder av trær – et paradis.

Mykonos er en favoritt for bryllupsreisende. Den kombinerer et pulserende natteliv, vakre strender, typiske greske landsbyer og luksushoteller – mange av dem gjøre fantastiske bryllupsreise pakker. Den er kjent for sine hvitkalkede vindmøller hvor man kan overse Little Venice, den pittoreske delen av øya. Se opp for Petros Pelican, en kjendis av øya som liker ingenting bedre enn å posere for bilder i bytte for en velsmakende snack. Mykonos har også mange kafeer, barer og gullsmedbutikker – et minne for bryllupsreisen kanskje? Det er også museene i folklore, arkeologi og det maritime livet på øya.

Kreta er et must når du vurderer en Hellas ferie. Mange hoteller tilbyr rimelige bryllupsreise pakker. Kjent for sine steinete bukter, sandstrender, fortryllende landsbyer og havnen, er det plasseringen av de berømte ruinene på Knossos.

Det er et livlig natteliv med mange barer og spise hus. Den romantiske øya Korfu har lenge vært en favoritt av nygifte. Den har mange av funksjonene i mange av de greske øyer, men er kjent for frodig vegetasjon, rolige, varme vannet, rolige viker og bukter. Det er nok til å holde dere begge opptatt her. Den Paleokastritsa kloster har et museum som huser en samling av sjeldne bysantinske ikoner. The Sea Shell Museum er populære og har den sjeldne Cypressa Fultoni Shell samt andre spennende gjenstander. Spinanada Square er et herlig sted å ta din partner. Det er flere arkeologiske steder, samt massevis av hyggelige barer, kafeer og restauranter å oppdatere dere.

No comments yet.

Leave a Reply

SidebarComments (0)