Alicante – Guide til leje af Spanien

 

Alicante er den vigtigste by i provinsen Alicante på Middelhavets spanske kyst. Området omkring Alicante kaldes Costa Blanca. Alicante foretrækkes af rejsende ( Bravofly.se ) for sin kultur, natteliv og hvide sandpalme.

Alicante har miles af strande. Den længste, den største strand “Playa de San Juan” er 7 kilometer lang. Startende sydfra er “El Saladar Beach” bedst kendt af kun de lokale og derfor er den mest støjsvage. “Postiguet Beach” er stranden i centrum af byen. Fantastisk strand, hvis du ikke har noget imod mængden.

Byen har over 300.000 indbyggere og er et af de hurtigst voksende samfund i Europa. Det har været befolkningen i området i tusinder af år, at du vil bemærke fra dens rige kultur og gamle bygninger i den gamle bydel, såsom byens slot “Castillo de Santa Barbara”, der sidder på en bakke nær centrum.

De officielle sprog, der tales, er spansk og Valencia. De fleste af de lokale og næsten alle turistrelaterede mennesker taler engelsk og / eller tysk, så du har sandsynligvis ikke problemer med at kommunikere.

Natteliv i centrum tilbyder restauranter, barer, klubber, pubber, taverner og så videre. I løbet af sommeren vil nattelivet være centreret på hovedstranden, 7 kilometer lang “Playa de San Juan”.

Den billigste måde at komme rundt i Alicante er med offentlig transport. Korte afstande er nemme at rejse med bus eller sporvogn. Alicante Lufthavn er tæt på byen og har gode busforbindelser. Hvis du vil rejse til andre byer i regionen eller bare vil sejle rundt i byen, bør du overveje at leje en bil.

Comments |0|