Bryllupsrejse til Grækenland

Bare gift og på udkig efter romantisk ferie i Grækenland? Grækenland er en ideel destination for bryllupsrejser. Varmt hav, blå himmel, sol og et antal romantiske øer at udforske sammen. Den gode nyhed er, at der er bryllupsrejsepakker til hver tegnebog fra en luksuriøs græsk villa til en budget strandferie.

Mange hoteller tilbyder en bryllupsrejsepakke, der kan omfatte spabehandlinger, biludlejning, middage med levende lys, en supplerende flaske champagne og blomster i soveværelset. Hvilket mere incitament har du brug for? Det bedste tidspunkt at gå til en græsk bryllupsrejse er normalt sensommeren eller det tidlige efterår. Dette giver dig mulighed for at undslippe den hårde middelhavssol.

Den mest populære destination for nygifte er den romantiske ø Santorini. Denne vulkanske ø med sine forbindelser til den legendariske Atlantis er både mystisk og uimodståelig. Det har ganske kirker med blå kupler (faktisk mere end 250 af dem), hvidkalkede huse, venlige lokalbefolkningen og solnedgange at dø for. Rhodos skal være øen med de mest bryllupsrejser og nogle af de bedste og reneste strande i Grækenland.

Prøv stranden i Kallithea med dens varme medicinske kilder og vilde, stenede sten. Dette er det ideelle sted at komme væk fra det hele. Afandou-stranden er stedet at slappe af med din elsker med sin lange sandstrand og mange turistfaciliteter. Hvis det ikke er dine ting at dase på en strand, er der meget at se og udforske sammen. Brug lidt tid på akvariet og vandlandet, og hvis tiden tillader det, besøg Akropolis i Lindos, som er lige så fascinerende. Sørg for at tage din ægtefælle med til den romantiske sommerfugledal med sine kølige løbende vandløb og træer – et paradis.

Mykonos er en favorit for bryllupsrejser. Det kombinerer et pulserende natteliv, smukke strande, typiske græske landsbyer og luksushoteller – hvoraf mange udgør vidunderlige bryllupsrejsepakker. Det er kendt for sine hvidkalkede vindmøller, hvor man kan overse Lille Venedig, den maleriske del af øen. Hold øje med Petros Pelican, en berømthed på øen, der ikke kan lide noget bedre end at stille op til fotos i bytte for en velsmagende snack. Mykonos har også mange caféer, barer og smykkeforretninger – måske en hukommelse til din bryllupsrejse? Der er også museer for folklore, arkæologi og maritimt liv på øen.

Kreta er et must, når man overvejer en ferie i Grækenland. Mange hoteller tilbyder overkommelige bryllupsrejsepakker. Kendt for sine stenede bugter, sandstrande, fortryllende landsbyer og havn er det placeringen af ​​de berømte ruiner af Knossos.

Det er et livligt natteliv med mange barer og spisesteder. Den romantiske ø Korfu har længe været en favorit blandt nygifte. Det har mange af funktionerne på mange af de græske øer, men er kendt for sin frodige vegetation, rolige, varme vand, rolige bugter og bugter. Det er nok til at holde jer begge travlt her. Paleokastritsa-klosteret har et museum, der huser en samling af sjældne byzantinske ikoner. Sea Shell Museum er populært og har den sjældne Cypressa Fultoni Shell samt andre spændende artefakter. Spinanada Square er et vidunderligt sted at tage din partner. Der er flere arkæologiske steder samt masser af hyggelige barer, caféer og restauranter for at opdatere dig.

Comments |0|