Unisports har udviklet en helt ny fodbold i Unisportlife-sejren

 

Nu kan du endelig tage fodboldkulturen ind i resten af ​​dit liv med den helt nye og helt unikke fodbold fra #Unisportlife.

Unisport har i samarbejde med Umbro designet en helt unik fodbold i livsstilsserien #Unisportlife, og nu kan bolden endelig være din ! Fodbolden er omhyggeligt og elegant designet til at være i stand til at tilfredsstille alle dine træningsbehov og give dig mulighed for at klare dig endnu bedre på banen.

Er du en af ​​de mennesker, der altid har en fodbold mellem benene? I så fald har vi netop designet den perfekte bold til dig. Den seneste fodbold i #Unisportlife-serien er resultatet af Unisports samarbejde med Umbro. Bolden er ikke designet til at være en matchbold, men er den perfekte træningsbold, du kan bruge til at udvikle dine enmandsfærdigheder i baghaven.

Om UniSports

Unisport er en af ​​markedets førende forhandlere af fodboldudstyr. Vi tilbyder et fantastisk udvalg af fodboldtrøjer, fodboldsko ( Nike fodboldsko ) og andet fodboldrelateret udstyr. Ud over at sælge fodboldudstyr er Unisport et globalt center for fodboldrelateret medieindhold med hovedkvarter i København, Danmark.

Unisport har levert førsteklasses service til spillere og fans over hele verden i 20år.

Unisport sigter mod at nå fodboldspillere og fans over hele verden gennem to butikker i København og lokale onlinebutikker i Sverige, Norge, Finland, Holland og Tyskland. Via Unisportstore.com når vi også ud til alle engelsktalende lande på planeten. For mere information, besøg www.unisportstore.no .

Comments |0|