Skip to content

Yumemiru - Reise- og destinasjons blogg

Reise- og destinasjons blogg

Unisports har utviklet en helt ny fotball i Unisportlife-seiren

Nå kan du endelig ta med deg fotballkulturen inn i resten av livet ditt med den rykende ferske og helt unike fotabllen fra #Unisportlife.

Unisport har, i samarbeid med Umbro, designet en helt unik fotball i livstilsserien #Unisportlife og nå kan endelig ballen bli din! Fotballen er nøye og elegant utformet for å kunne tilfredstille alle dine treningsbehov og gi deg muligheten til å prestere enda bedre på banen.

Er du en av dem som alltid har en fotball mellom beina? I såfall har vi akkurat designet den perfekte ballen for deg. Den nyeste fotballen i #Unisportlife-serien er resultatet av Unisports samarbeid med Umbro. Ballen er ikke designet for å være en kampball, men er den perfekte treningsballen du kan bruke til å utvikle dine enkeltmannsfardigeter i bakgården.

Om UniSports

Unisport er en av markedets ledende forhandlere av fotballutstyr. Vi tilbyr et fantastisk utvalg fotballdrakter, fotballsko (Nike Fotballsko) og annet fotballrelatert utstyr. I tillegg til å selge fotballutsyr er Unisport et globalt sentrum for fotballrelatert mediainnhold med hovedsete i København, Danmark.

Unisport har levert førsteklasses service til spillere og fans over hele verden i 20år.

Unisport har som mål å nå fotballspillere og fans i hele verden gjennom to butikker i København og lokale nettbutikker i Sverige, Norge, Finland, Nederland og Tyskland. Gjennom Unisportstore.com når vi også ut til alle engelsktalende land på kloden. For mer informasjon vennligst besøk www.unisportstore.no .

No comments yet.

Leave a Reply

SidebarComments (0)