Rejs til Tallinn, Estland

Estland er et lavland beliggende i det nordøstlige Europa. Det grænser op til Østersøen og Finlands Golf i nord, Letland mod syd og Rusland mod øst. Estland har et fladt, uspoleret landskab med mere end tusind søer og har over syv tusind floder og vandløb. Næsten halvdelen af ​​landskabet er dækket af skov og skov.

For nogen, der nyder skøjteløb eller isfiskeri, kan Estland denne vinter være et godt sted at besøge. Vintrene kan blive meget kolde, men takket være den nordatlantiske golfstrøm er somrene stadig ret milde. Det bedste tidspunkt at besøge Estland er i månederne maj til september, juli er normalt den varmeste måned i året.

For en smart shoppingoplevelse, tjek tilbud og sammenlign priser på Dinreklambad.se . Webstedet har tilbud fra alle større detailhandlere i forskellige kategorier.

Tallinn er Estlands hovedstad og er velegnet til alle rejsendes behov. Tallinn ligger på Estlands nordkyst langs Den finske Golf. Det er den største by i Estland og er et vigtigt industrielt, politisk og kulturelt centrum. Det er også en ekstremt travl havneby med regelmæssige færger til de skandinaviske lande.

Estonian Air er det nationale flyselskab og tilbyder specielle weekendpakker til turister. Den vigtigste internationale lufthavn i Estland ligger cirka fire kilometer fra centrum af Tallinn med en lokal busforbindelse mellem lufthavnen og i udkanten af ​​byens centrum.

Turisme tegner sig for femten procent af Estlands BNP – hovedsageligt på grund af folk, der besøger Tallinn.

For alle der er interesserede i at shoppe i Tallinn, er den lokale valuta den estiske Kroon. Det største indkøbscenter ligger i Kristiine-distriktet – her kan du shoppe, indtil du falder til meget rimelige priser. Centret har også et stort antal caféer og restauranter. Tilbud kan også fås i indkøbscentre i byens centrum.

Comments |0|