Skip to content

Yumemiru - Reise- og destinasjons blogg

Reise- og destinasjons blogg

Reis til Tallinn, Estland

Estland er et lavlandet land som ligger i Nord-Øst-Europa. Det grenser til Østersjøen, og Gulf of Finland i nord, Latvia mot sør og Russland i øst. Estland har en flat, uskadd landskap med mer enn tusen sjøer, og har over syv tusen elver og bekker. Nesten halvparten av landskapet er dekket av skog og skog.

For noen som liker skating eller isfiske, kan Estland i vinter være et flott sted å besøke. Dens vintre kan bli veldig kaldt, men takket være den nordatlantiske Golfstrømmen somrene fortsatt ganske mild. Den beste tiden å besøke Estland er i løpet av månedene mai til september, juli vanligvis er den varmeste måneden i året.

For smart shoppingopplevelse, sjekk tilbud og sammenlign priser på Dinreklambad.se. Nettstedet har tilbud fra alle store forhandlere i ulike kategorier.

Tallinn er hovedstaden i Estland og er godt egnet til alle reisende behov. Tallinn ligger på nordkysten av Estland langs Finskebukta. Det den største byen i Estland, og er en viktig industriell, politiske og kulturelle sentrum. Det er også en ekstremt opptatt havneby med regelmessige ferjer til de skandinaviske landene.

Estonian Air er det nasjonale flyselskapet og tilbyr spesielle weekend pakker for turister. Den viktigste internasjonale flyplassen i Estland er omtrent fire kilometer fra Tallinn sentrum, med en lokal bussforbindelse mellom flyplassen og i utkanten av sentrum.

Turisme står for femten prosent av Estlands BNP – hovedsakelig på grunn av folk som besøker Tallinn.

For alle som er interessert i shopping i Tallinn, er den lokale valutaen den estiske Kroon. Den største kjøpesenter ligger i Kristiine distriktet – her kan du handle ’til you drop til meget rimelige priser. Senteret har også et stort antall kafeer og restauranter. Gode kjøp kan også være fikk i kjøpesentre i sentrum av byen.

No comments yet.

Leave a Reply

SidebarComments (0)