Verdens mest lækre mad

 

Noget mad du spiser for at overleve, mens noget simpelthen er kriminelt godt. Nedenfor finder du mad, der virkelig er værd at rejse rundt i verden for at fejre på.

Massaman curry, Thailand

Bestemt karryens konge og måske endda kongen af ​​al mad. Stærk, kokosnød, sød og velsmagende. Smagskombinationen har en større personlighed end et populært valg i Thai. Denne lækre ret på hvert gadehjørne i smilelandet.

Sushi

Sushi er den mest populære japanske ret uden for Japan og er også en af ​​de mest populære retter i Japan selv. Japanerne spiser normalt sushi for at markere særlige lejligheder.

Beijing, Kina

Ristet pekingand er et must at prøve for alle, der besøger Beijing. Pekingand er en af ​​de mest populære retter i Kina og betragtes som en af ​​de bedste gourmetretter i Beijing. Anden har en traditionel historie, der strækker sig 600 år tilbage i tiden. Det har også fået verdensomspændende anerkendelse på grund af. den fristende gyldenbrune farve, den sprøde hud og det ømme kød.

Kylling Muamba, Gabon

Muamba de galinha er en krydret angolansk kyllingeskål, smagfuld med frugten af ​​den vestafrikanske Dendemp-palme og garneret med græskulhydrater og okra. Den rigtige opskrift kræver kylling, chili, hvidløg, tomat, salt og peber, okra og palmsmør.

Pizza fra Napoli, Italien

Pizzaen er lavet af enkle, men friske ingredienser: basedej, rå tomater, frisk mozzarella, frisk basilikum og olivenolie. Du får ingen smarte ingredienser her. På en ordentlig napolitansk pizza skal den være med sauce snarere end ost. Dette betyder, at pizzaens centrum ofte bliver lidt blød, og pizzaen er derfor uegnet til at tjene som traditionelle pizzastykker.

Croissant, Frankrig

Frankrig er kendt for sine franske croissanter. Mærket er lige så genkendeligt som Eiffeltårnet og forberedt som franske ikoner. De fleste mennesker ved, at croissanten er en fransk delikatesse, og den er elsket i alle former; bar med chokolade, ost og skinke, marmelade og mere …

Comments |0|